Wat is Energetix - Ons Zeeuwske

Wat is Energetix

KRACHT EN SCHOONHEID

Dat maakt onze sieraden zo speciaal. ENERGETIX ontwerpt, produceert en verkoopt exclusieve design sieraden waarin hoogwaardige permanente magneten geïntegreerd zijn.

Over de hele wereld worden onze creaties door klanten gedragen, omdat zij door hun schoonheid gefascineerd zijn en omdat zij de kracht van de magneten altijd bij zich willen dragen.

Ga naar onze shop voor de prachtige collectie van Energetix

MAGNEETSIERADEN …

De passie van ENERGETIX Bingen is ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van onze magneetsieraden. Miljoenen klanten over heel de wereld dragen onze sieraden, waarin schoonheid en wellness op onvergelijkbare wijze zijn gecombineerd. Bijna niemand kan de kracht die de sieraden van ENERGETIX Bingen uitstralen weerstaan. Vele mensen vinden door de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie.

… ONTWORPEN DOOR ENERGETIX

Onze ontwerpers vinden inspiratie in actuele trends en in de wensen van onze klanten. Door grensoverschrijdende samenwerking ontstaan unieke creaties in de typische stijl van ENERGETIX Bingen, die wereldwijd met enthousiasme ontvangen worden. Elk jaar ontstaat er een nieuwe, gevarieerde collectie van fascinerende magneetsieraden met de beste kwaliteit.

… MAGNEETKRACHT

De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,12 Tesla (of 1200 Gauss). De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet. Als een armband 2 magneten bevat van elk 0,12 Tesla, betekent dit overigens niet, dat de magnetische stroomdichtheid verdubbeld wordt. Zelfs indien men twee magneten met dezelfde grootte, kracht en kwaliteit bovenop elkaar zou leggen, zou de magneetkracht daardoor nog maar minimaal kunnen stijgen. Hierdoor wordt ook verklaard waarom het geen kwaad kan om meerdere ENERGETIX magneetsieraden en/of accessoires tegelijkertijd te dragen.

De Power-serie van ENERGETIX is uitgevoerd met één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,18 Tesla (of 1800 Gauss) en is dus wat sterker qua magneetkracht. Dit geldt ook voor de ENERGETIX Accessoires, zoals bijvoorbeeld het magneethart, die ook een grotere magneetkracht dan de overige sieraden kennen.

Neodymium magneten zijn de nieuwste, krachtigste en duurste magneten. Ze worden dikwijls gebruikt in magneetsieraden en verliezen slechts een heel klein deel van hun magneetkracht per jaar (ongeveer 1% in 100 jaar tijd).

Er zijn ENERGETIX magneetsieraden en accessoires voor het gehele gezin – ook voor uw huisdieren.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail


Gebouwd door Zeeland Multimedia Service